Koffie- en andere Hotspots in Brugge

 • Koffie hotspots in Brugge

  Mijn eerste blog is een feit :-)

  Mijn enthousiasme om mijn koffiekennis en -ervaringen te delen met een groot publiek is geresulteerd in een eerste blog. Mijn doel is om jullie op regelmatige basis te informeren over alles wat ook maar met koffie te maken kan hebben.  Ik wil koffie-info, tips & tricks delen met jullie op een toegankelijke manier.
  ALLE content word door mezelf geschreven en is dus volledig het resultaat van  mijn ervaring, kennis, en talloze bezoekjes aan koffiebars gedurende de laatste (en nog komende) jaren. 
  Koffiebar Basiel Brugge

  In mijn eigen ogen, geen leukere stad om te vertoeven dan Brugge, in deze eerste blog neem ik jullie mee naar m'n favoriete koffieplekjes van deze idyllische stad.